AVK Žaidimas! Atnaujinta

Sveiki Animesub lankytojai ir ištikimi nariai, mūsų puslapis nesėdi vietoje ir rūpinasi, kad jums čia nebūtų nuobodu. Todėl pristatome jums Anime Veikėjų Kovų žaidimą!

 

APIE ŽAIDIMĄ

Žaidimas vyksta paprastai, žemiau bus išvardyti  anime veikėjai bei komandos numeriai, norintys žaisti turi komentaruose įvardyti anime veikėją bei norimos komandos numerį. Komandoje turi būti 5 veikėjai, surinkus 5 veikėjų komandą, tos komandos žaidėjai turės nuspręsti ir sugalvoti komandos pavadinimą. Sugalvoję, parašykite jį šio straipsnio komentaruose. Vėliau, Animesub komanda išrinks įdomiausią komandos pavadinimą ir tos komandos narių veikėjams bus pridėti 5 taškai. Komandoms užsipildžius ir sugalvojus savo pavadinimą, jų veikėjai bus atvaizduoti paveikslėlyje, surašyti veikėjo vardai, lygis ir taškai.

Lygiai. Norint pakelti veikėjo lygį reiks surinkti tam tikrą taškų skaičių. 1lv > 20t. 2lv > 40t. 3lv > 60t. 4lv> 80t 5lv>100t. Pasiekus vis aukštesnį lygį, keisis veikėjo forma, stovėsena, amžius. Žaidimą pradėsite nuo 0 lygio ir jums reiks surinkti 20 taškų.

Taškai. Juos įgysite tik per balsavimą, kuris vyks 16 dieną.

 


BALSAVIMAS

Paskelbus balsavimą, balsuoti galės tiek patys žaidėjai ir puslapio nariai nedalyvaujantys žaidime. Balsavimai truks po 1 savaitę, kol išaiškės nugalėtojas. Likus 10 veikėjų nebeliks komandų. Žaidėjai turi pridėti ir atimti po 1 balą skirtingiems veikėjams iš skirtingų komandų. Savo komandos nariams duoti ar atimti balų NEGALIMA. PVZ: +1 GOKAS ir -1 KANEKIS. Balsavimas nedalyvaujantiems žaidime šiek tiek skiriasi. Jie tegali PRIDĖTI balą kuriam nors veikėjui, taip pat, negali 2 kartus iš eilės kartotis tas pats veikėjas. Jei asmuo bando balsuoti 3 kartą už tą patį, jo balsai nebus priskaičiuojami visą likusį žaidimą.  0 lygio veikėjui surinkus -10 taškų, žaidėjas bus perkeltas į išlikimo zoną. Išlikimo zonoje užsipildžius 3 ar daugiau veikėjų, puslapio nariai balsuos kurį vieną sugrąžinti į žaidimą, visi kiti iškris ir nebegalės balsuoti. PASTABA: Žaidėjui neprabalsavus, jam bus skiriama -5 balų nuobauda, jei neprabalsuoja ir antrą kartą, žaidėjas diskvalifikuojamas, jo veikėjas perduodamas norinčiajam, naujam žaidėjui arba išmetamas.


PAPILDOMI ANIME ATRIBUTAI

 

STEBUKLINGOSIOS PUPOS – Numinusuoja sudėtus minusus. Kaina: 8 auksiniai.
TOTSUKOS KARDAS – Suteikia galimybę minusuoti 2 taškus vietoj vieno ir atimti iš to veikėjo galimybę atimti kitam tašką. Kaina: 10 auksinių.
TITANŲ SERUMAS – Suteikia veikėjui neliečiamybę nuo minusų. Kaina: 15 auksinių. (Šį atributą žaidėjas gali pirkti tik du kartus.)
KAVA– Suteikia x taškų. Kaina: 4  auksiniai

KAIP JUOS GAUTI?
Žaidėjai, norintys užsidirbti auksinių, turės (pasirinktinai) įvykdyti šias veiklas:
* Parašyti išsamią anime apžvalgą (X Anime komentaruose.)
* Sukurti viktorinai klausimus su atsakymais. (Klausimus siųsti Edimetrai per AS discordą)
* Sukurti veikėjų list’ą kurį galėsim panaudoti psl. lygiams. (Sukūrūs listą siųsti Hutai per AS discordą.)
* Siūlyti psl. patobulinimus ar anime vertimus su argumentu kodėl. (Siųsti Intru per AS discordą)
* Išversti duoto Anime aprašymą. (Dėl anime aprašymo susisiekti su Hutai AS discorde)
* Argumentuotai parašyti anime rekomendaciją. (X Anime komentaruose)
Vertinimo komisija: Intru, Hutai, Edimetra ir Phoenix. Ši komisija įvertins jūsų atliktą darbą ir skirs nuo 1 iki 10 auksinių pagal atlikto darbo išpildymą.
KADA GALIMA NUSIPIRKTI IR PANAUDOTI ANIME ATRIBUTUS?
Nusipirkti galima tik pasibaigus balsavimo laikotarpiui, o naudojama per balsavimo laikotarpį. PVZ:. TOTSUKOS KARDAS. +1 GOKAS ir -2 KANEKIS. Rinkti auksinius galite viso žaidimo metu.

Komentarai