AVK Balsavimo rezultatai ir naujas balsavimas!

Ir vėl sveikinuosi su jumis praėjus vienai savaitei po balsavimo, taigi, pažiūrėkime kas iškrito, o kas pirmauja, bet prieš tai keletas pakeitimų apie kuriuos turėčiau jus supažindinti.

PAKEITIMAI:

  • Iki pirmo lygio reikia surinkti +5 balus
  • Iki antro lygio +15 balų
  • Už du praleistus balsavimus bus skiriama diskvalifikacija

Balsavimo rezultatai

Kaip ir minėjau, mūsų vertinimo komisija išrinko jiems patinkantį komandos pavadinimą, o jis yra SHOUKAN. Tikrai buvo sunku apsispręsti bei vienbalsiai nubalsuoti už kažkurį vieną, tačiau balsų persvara laimėjo SHOUKAN komandos pavadinimas. Jų nariams pridedami papildomi +5 balai, kurie juos pakelia į pirmą lygį.

Buvo diskvalifikuotas Deku žaidėjas bei -6 balus surinkęs Fryzo žaidėjas. Visi iškritę (bet ne diskvalifikuoti) žaidėjai gali toliau balsuoti, tačiau negali niekam dėti minusų.

Komandos:

 

Nebalsavę žaidėjai:

  1. Žmogus
  2. Enzok
  3. donatas-matuiza
  4. DaKurosaki
  5. Mantas933
  6. kajuska
  7. Vaida Stagniūnaitė

 Primenu, kad nebalsavę du kartus, žaidėjai bus diskvalifikuojami.

Kreipimasis į jus!

Pastebėjau, kad atsirado daug atsidėkojančių už jiems skirtus balus, todėl noriu jūsų paprašyti tai daryti tik vieną kartą, padėkodami visiems arba išvis to nedaryti. Supraskit, kad bereikalingai man pridarot darbo trinti jūsų spam’ą.

Ne žaidimo dalyviai, jūs tik galit dėti + 1 tik tam tikram veikėjui, nemaišykit manęs, užtrunka sutikrinti ar jūs žaidimo dalyviai ir ar tikrai galėjot taip balsuoti, o jei netyčia priskaičiuoju jūsų + ir -, man vėl viską reikią skaičiuoti iš naujo. Taupykit mano laiką.

Jei pastebite, kad ne žaidimo dalyvis klaidingai balsuoja, komentaruose tai paminėkit, atkreipsiu dėmesį.

Jei žaidimo dalyvis pasikeičia savo nick’ą, tai malonėkit ir pranešti (Pvz kaip nutiko su Hinae2002 -> Theakire).

Auksiniai

Just_deep: 13 auksinių

Domas: 2 auksiniai

Junka: 3 auksiniai (Kodėl? Glausta Anime apžvalga, nesupažindinama su atmosfera, veikėjais.)

Yoshimura: Skiriami 6 auksiniai už parašytą Anime apžvalgą. (Kodėl? Sausas, trūksta savos nuomonės, kodėl jis tikrai turėtų sudominti, apie pačius veikėjus išvis nieko nepaminima, didžiausia dalis teksto tiesiog Anime aprašymas, o ne analizė kodėl reiktų žiūrėt tą anime, + gramatika, ateityje gal kas geriau gausis, nes potencialo kaip ir yra.)

Priminimas: Užsidirbę auksinių jūs galite bet kada pirkti anime atributą, o jį panaudoti – balsavimo metu.

ANTRASIS BALSAVIMAS

Jis prasideda jau nuo šiandien, balsuokite šio straipsnio komentaruose. Tik vienas dalykas, jis truks dvi savaites (kadangi būsiu išvykęs ir negalėsiu editinti žaidimo). Žaidimo dalyviai turi atiduoti +2 ir -2 balus, o ne žaidėjai tik +2 balus. Galima ne vien atiduoti viską vienam žaidėjui. (Žaidėjo balsavimo pvz: +1 Handžė, +1 Vedžitas ir -1 Gokas, -1 Hinata. Ne žaidėjo balsavimo pvz: +1 Handžė, +1 Vedžitas.)

Komentarai