Intru tortadienis

Štai ir atėjo dar viena, nuostabi šventė AnimeSub komandoje.

Šįkart tortadienį švenčia mūsų kiečiausias komandos narys Karolis (Intru).
Be jo AnimeSub svetainė neegzistuotų. Šis žmogus, kaip ir dauguma, norėjo mėgautis žiūrėdamas Attack on Titan, tačiau tuometinės sąlygos jo visai netenkino, todėl Intru sukūrė naują svetainę ir kartu su dabartine komanda padarė viską, kad jis ir visi kiti lietuviai galėtų mėgautis ne tik Attack on Titan, bet laisvai ir nemokamai bet kada žiūrėti daugybę anime gimtąja kalba.

Karolis mūsų komandos galva, o mes kaklas – kur norim ten kraipom, o jis viską padaro įmanoma. Būtent šis žmogus išgirdęs komandos narių ir lankytojų mintis visuomet stengiasi tai įgyvendinti ir paversti realybe. Nuolatos tobulina puslapį, randa greitesnių būdų atlikti sunkius ar varginančius darbus, o kai lankytojai prašo, jis pagriebia naujų sezonų didžiausius perliukus ir stengiasi kuo skubiau ir kokybiškiau išversti bei pateikti tą gėrį žiūrovams. Būtent jis nestoviniuos vietoje, išsakys savo vyrišką nuomonę nieko nebijodamas ir nuolatos tobulins ne tik save, bet ir jį supančią aplinką.

Tad tavo antra šeima, AnimeSub komanda, sveikina Tave su gimtadieniu. 🙂

Hutai: Karoli, jei ne tu, vargu ar vis dar versčiau anime ir užsiimčiau šia veikla. Bet tikrai noriu padėkoti už naujus ,,namus“ kur galiu būti nieko nevaržoma, nuolatos tobulėti ir daryti viską, kad šis puslapis, mūsų veikla ir nuolatos auganti bendruomenė galėtų mėgautis viskuo, ką turime pasiūlyti. Taip pat ačiū už tavo nuolatinį pozityvumą, palaikymą, pagalbą, už tai, kad kartu galime siekti geriausių rezultatų. Tikrai džiugu, kai ką nors sugalvoju, o tu tai įgyvendini.
Na ir žinoma linkiu, kad visi tavo projektai būtų sėkmingi, kad įveiktum visus konkurentus, kad nuolatos išliktum toks pat sportiškas, galėtum mėgautis visais gyvenimo malonumais, o tave suptų mylimi žmonės. Būk viskuo, kuo gali būti 😉

MantasB: Sveikinu su gimtadieniu, Karoli.
Noriu padėkoti, kad padėjai mums sukurti naują anime fanų subtitrų puslapį ir tinkamą aplinką tai skleisti. Jei nebūtum prasidėjęs su “pats žinai kuo”, tikriausiai būčiau metęs fanų subtitravimą, todėl ačiū ne tik už puikų administravimą, ne tik už puslapio tobulinimą, bet ir atsižvelgimą į mano nesąmoningus siūlymus. 😀
Pradžia nebuvo lengva, bet nuo dabar bus tik geriau, todėl linkiu išlikti tokiu atkakliu.

Juli-Chan: Su gimtadieniu! Linkiu, kad šiandien (ir ne tik) draugų dėmesys tiek virtualiame, tiek realiame gyvenime leistų pasijausti labai ypatingam! Nardyk po virtualųjį pasaulį ir smalsauk (atsargiai). 🙂

Lukiris: Su gimtadieniu, Intru. Ačiū, kad ne tik rūpiniesi mūsų svetaine, bet ir prie vertimų darbuojiesi. Linkiu būti tokiam, koks esi.

Edimetra: Turbūt netikėčiausias žmogus pasirodęs komandos gyvenime, kuris viską apvertė aukštyn kojomis. Dėl jo iniciatyvos dabar esame, kas esame. Jis tarsi tyro oro gurkšnis nusiplukusiai ir motyvaciją praradusiai komandai. O daugiau pažinus pasirodė dar ir tikrai nuostabus žmogutis. Tad Karoli tau galime sakyti tik padėkas. O asmeniškai nuo savęs, tai galiu pasakyti tik tiek: neprarask gyvenimo džiaugsmo, motyvacijos tobulėti ir judėti pirmyn, atrask tai, kas kiekvieną rytą skatintų keltis su nuotaika ir eiti miegoti jos nepraradus. Gyvenk taip, lyg kiekviena diena būtų pati geriausia tavo gyvenime. O jei bus sunku, tai mes šalia, visada palaikysim ir padėsim. Su gimtadieniu.

Phoenix: Štai ir dar vieno Animesub šeimos nario gimtadienis. Nesu dar matęs tokio atsidavusio, ryžtingo, kovingo, atviro ir tvirtos nuomonės žmogaus. Karoli, tu sujungei mus, dėl ko tikriausiai dauguma džiaugiasi galėdami tęsti subtitruoti ir rodyti savo darbo rezultatus žiūrovams, anime mėgėjams. Ši, tavo sukurta svetainė, džiaugsmas mums ir tuo labiau jame besilankantiems. Dar tik pradžia ir visuomet yra kur tobulėti, tačiau mes augam, ir nepamiršk, kad tai vyksta tavo dėka. Po kiek laiko ėmei versti, redaguoti, dar labiau pildyti savo indėlį į svetainę. Tu mūsų specas, karys ir šeimos galva. Komandai tu tikra dovana. Tad nebe vyniojęs į vatą palinkėsiu tau: neprarasti motyvacijos, dar ilgai būti su mumis, išpildyti savo svajones, užsibrėžti naujų tikslų, pakeliauti, tobulėti visame kame, užsispirti ir pasiimti iš gyvenimo maksimumą. SU GIMTADIENIU!

Diaxminde: Su Gimtadieniu. Linkiu gerai atšvęsti ir eiti tik ten, kur sunku ir įdomu, nes kur lengva, gali nueiti kiekvienas.

DokSausainyyy: Sveikas, Karoli! Na tai ir tu nebuvai pamirštas! TAIGI, linkiu pačių šilčiausių prisiminimų, linkiu patirti daug įspūdžių, kuriuos galėsi prieš miegą pasakot savo anūkams, ir šiaip DAUG laimės gyvenime…  Linkiu linksmai atšvęsti gimtadienį, p.s. ir blaiviai pasistenk. Dar kartą sveikinu su Gimtadieniu!

Komentarai