BroofTerr gimtadienis!

Štai, gimtadienis po gimtadienio ir atėjo eilė sveikinti mūsų BroofTerr’į.  Šis nuostabus žmogus lengvai pritapo prie komandos, yra protingas, draugiškas ir puikus vertėjas.

Tiesiog galime džiaugtis turėdami jį savo šeimos rate. Tikimės, kad dar ilgai būsi su mumis ir pradžiuginsi savo projektais ne vieną žiūrovą.

AnimeSub sveikina Tave su gimimo diena!!! Linksmai atšvęsk :)!

Wolfis: Palinkėsiu gerai išsimiegoti, skaniai pavalgyti ir mėgautis laisvalaikiu :smile:

Lyrika: Na, tavo tortadienio proga linkiu, kad tavo gyvenime būtu įvairių dienų, tiek linksmų, tiek liūdnų. Nes toks jau mūsų gyvenimas kaip jūra visada banguojanti. Palinkėčiau sveikatos ir meilės, bet kam gi? Jos reikia linkėti ne tik gimtadieni, bet ir kiekvieną mielą dieną. Todėl linkiu, kad nei meilės, nei sveikatos tau niekada netrūktų. Tobulėk, siek nauju tikslų, bet visada išlik savimi. :smiley:

Dok_sausainyyy: Sveikutis! Kiek daug čia tų gimtadienių. :smiley: Pasveikinsiu tave dar kart ir palinkėsiu daug daug laimės ir sėkmės moksluose… Haaaa, su gimtadieniu! :kissing_heart:

Phoenix: Šiandien, mūsų studenčioko gimtadienis, kuris komandoje jau spėjo išaugti naujoko batus. BroofTerr, esi tikrai daug žadantis vertėjas bei būsimas redaguotojas. Esi protingas, su tavimi malonu bendrauti ir lengva dirbti prie projektų. O palinkėti… palinkėti tau norėčiau nepasiduoti šiam sunkiam kely, kuriuo eini, įsimintinų ir smagių akimirkų, atrask save ir visad tobulėk. Tikiuosi ateityje su tavimi padirbėti prie daugiau projektų. Žodžiu, išlik koks esi!

Edimetra: Sveikinu su šia gražia švente ir linkiu nepamesti pomėgio animei. Linkiu būti laimingu, turėti tai kas džiugina, turėti nuostabių draugų. Ir aišku nemesti anime vertimo, nes noriu dar kada kartu padirbėti. Smagiai atšvęsk.

MantasB: Su gimtadieniu. Linkiu išgyventi studijas.

Juli-Chan: Su tortadieniuuu! Smagiai paūžk ir pasikrauk teigiama energija, kad ir toliau spinduliuotum ją kitiems!

Hutai: Sveikinu su tortadieniu. Linkiu nuolatos tobulėti, pirmauti moksluose ir visuomet gauti tai ko nori. Na ir žinoma, kad kelias nedulkėtų ir pats būtum toks ryžtingas kaip Namba Mutta

 

Komentarai