Animesub.lt vieneri metukai!

Šiandien mūsų projektui sukanka vieneri metukai. Puslapį kurti pradėjome kiek anksčiau, bet oficialus puslapio startas įvyko 2017 metų lapkričio 6 dieną. Startavome kukliai, tuo metu svetainėje būdavo vos iki 10 lankytojų vienu metu. Kiekvienas naujas lankytojas mums būdavo lyg pasiekimas, lyg naujas rekordas, o perlipus naują dešimtį norėdavosi atkimšti šampano butelį. Tuo metu apie dabartinius skaičius galėjome tik pasvajoti, o turėti virš 100 tuo pačiu metu prisijungusių vartotojų atrodė misija neįmanoma.

Šiandien mūsų paskutinis užfiksuotas rekordas yra 153 lankytojai vienu metu. Nujaučiame, jog tai tikrai ne galutinis skaičius. Mūsų gretos auga. Malonu matyti vis aktyviau į svetainę įsitraukiančius lankytojus, nenutylančią šaukyklą bei naujus atsiliepimus kasdien. Pasistengsime įdėti daugiau darbo, kad atėję čia visada rastumėte bendraminčių.

Per metus mūsų svetainėje užsiregistravo 4500 vartotojų, pradėjome / užbaigėme / verčiame 115 projektų, išvertėme 950 epizodų.  Mūsų svetainėje nebuvo nė vienos dienos be naujo vertimo. 365 dienas per metus, kiekvieną dieną išleisdavome mažiausiai vieną naują vertimą! Serveriuose tuoj pradės trūkti vietos, nes per metus išnaudojome papildomus 650GB. Visa mūsų turimų vertimų bazė sudaro 2TB. Iš viso mūsų žiūrovai surinko 227357 peržiūrų, parašė 1600 komentarų ir 5630 kartus paspaudė Patinka ant mūsų leidinių. Mes per metus tapome populiariausia ir daugiausiai vertimų turinčia, naujausius vertimus gyvai leidžiančia svetaine. Susidraugavome su CCBaltics organizatoriais, taip pat RIKIS.LT stalo žaidimų klubu. Aktyviai populiariname anime mums priklausančioje Anime Lietuva grupėje, kurioje yra jau beveik 6200 anime fanų, mūsų Facebook puslapį taip pat jau mėgsta virš 700 žmonių. Ir šie skaičiai kasdien auga Jūsų ir mūsų dėka.

Per šiuos metukus sukaupėme daug patirties ir išmokome daug naujų dalykų ne tik vertimuose, bet ir programavime, rėmėjų paieškoje, reklamoje bei kitose sferose. Jei kas paklaustų ar dirbame nuostolingai, turbūt galėtume atsakyti, jog finansiškai – taip, tačiau šitas projektas suteikia neįkainojamų žinių bei patirties.

Ačiū visiems, kurie skiria savo laiką ir padeda mums augti bei tobulėti, ačiū visai komandai:

Hutai, Lukiris, Phoenix, Edimetra, MantasB, Diaxminde, Juli-chan, DokSausainyyy, InnOcyte, Wolfis, BroofTerr, Lyrika, iLuQs, Akwi, Intru.

Bei mūsų rėmėjams Vidmantui N., Gediminui (taip taip, Lyrika, tau:D), bei vartotojui Rokelis už finansinę paramą. Gavome ir daugiau paramos, bet rėmėjai nenurodė savo vartotojo vardo. Bet kokiu atveju labai dėkojame ir jiems. 🙂

Būtent šitie žmonės padaro daugiausiai, kad lietuviai galėtų žiūrėti anime lietuviškai!

Gimtadienio proga nusprendėme paskelbti kelias nominacijas aktyviausiems mūsų svetainės lankytojams:

Metų maniakai: Conter, Krankauskaite, Kakashis

Vieną žiūrovą išskirti būtų per sunku, nes vieni nuo kitų atsilieka vos per 30 peržiūrų. Conter yra tikras anime žvėris ir turi 1848 unikalias peržiūras. Antroje vietoje Krankauskaite su 1811 peržiūrų. Trečioje – mūsų metų mėgėjas Kakashis, su 1781 peržiūra. Ačiū, kad esate, ačiū, kad žiūrite ir tikimės taip toliau draugauti!

Metų mėgėjas: Kakashis

Šis žmogus mėgsta beveik viską. Nepatingi paspausti širdutės po kiekvienu mūsų leidiniu. Iš viso Kakashis mūsų leidinius palaikino 840 kartų. Taip pat dėkojame tau už tai, kad nors ir tyliai, bet dalyvauji mūsų veikloje, suteiki motyvacijos vertėjams, bei rekomendacijų žiūrovams.

Metų kritikas: EnzoK

EnzoK – žmogus, kurio nuomonę galima dažniausiai rasti komentaruose. Iš viso šis žmogus parašė 71 komentarą, stipriai aplenkęs visus kitus lankytojus. Esame labai dėkingi už tai, kad nepatingi išreikšti savo nuomonę ir pasidalinti ja su kitais.

Metų šnekučiai: juozux88, Au12, Augas

Vėlgi, buvo labai sunku išrinkti vieną, nes skirtumas gana nedidelis. Be to šie žmonės mums ypač patinka. Kodėl? Todėl, kad jie nuolatos palaiko gyvybę mūsų šaukykloje. Bendrauja su kitais lankytojais, pataria, išsako nuomonę, patys užduoda klausimų. Ačiū, kad esat ir kad nebijote viešai ir drąsiai bendrauti bei pagyvinti mūsų svetainę!

Visiems šiems žmogeliukams, o taip pat ir rėmėjams norime padovanoti po mini dovanėlę – animesub.lt ženkliuką.

Jeigu norite tokio, susisiekite su mumis per Discord arba Facebook.

O mes toliau tęsime savo darbus, visada laukiame iniciatyvos iš lankytojų, visada laukiame norinčių ir galinčių prisijungti prie mūsų. 🙂 Ačiū, kad esate su mumis!

 

Komentarai