Asmeninė Skip Beat apžvalga.

https://vignette.wikia.nocookie.net/skip-beat/images/b/bd/Skip_Beat_Kyoko_Ren_and_Sho_on_the_stairs.jpg/revision/latest?cb=20131215011419

Šį kartą norėčiau jums pristatyti be galo linksmą, gyvenimišką komediją – Skip Beat. Iki šio anime galvojau jau niekas manęs taip nesudomins… atrodo klydau. Jis jau nuo pirmos serijos mane pakerėjo savo neeiline istorija, o svarbiausia pagrindinė veikėja tikrai ne iš kelmo spirta. Atvirai pasakius šį anime peržiūrėjau jau penkis kartus ir dar du kartus perskaičiau mangą. Taip, taip jis pastatytas pagal mangą ir po šio anime istorija tęsiasi toliau. Kad ir kaip bebūtų gaila, bet sekančio anime sezono nenusimato, nors perskaičius mangą jo be galo norisi. Tiesa, manga vis dar eina ir kada baigsis neaišku, nes dar daug ką turi joje pasakyti.

 

https://mesekai.files.wordpress.com/2009/09/skip-beat-e18-up-pifo_startimes2-17-16-78.jpg

O dabar grįžtam prie anime. Istorija tokia: Mogami Kyouka šešiolikos metų mergina, kuri be darbo nieko daugiau nemato. Mat jos vaikystės draugas ir mylimasis kopia populiarumo viršūnėn, o tuo tarpu Kyouka nuomoja prabangų butą ir atiduoda visą save, kad tik įtiktų šiam ponaičiui. Kuris deja, vaikystės draugę pasiėmė su savimi tiesiog kaip tarnaitę. Negana to jis dar ir apsuko galvelę kitai poniutei. Na po viso šito, kaip gi neužvirs kraujas? O mūsų pagrindinė heroje tikra velnio duktė angelo kailyje. Jos mažosios, nematomos dvasios verčiančios iš kojų, tiesiogine ta žodžio prasme… žodžiu apsigimusi ragana. Na toliau, kaip ir visiems aišku, seka įžeistos moters kerštas. O jis, pripažinkim būna išties bjaurus. Taigi va čia visi nuotykiai ir prasideda. Toliau istorijos neberašysiu, nes tai reikia pamatyti patiems.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalbant apie pačią istoriją, tai ji įtraukia nuo pačių pirmų serijų. Žiūrėti niekad nenuobodu ir tos 25 serijos praktiškai ištirpsta ir žiūri, kad jau neliko ką žiūrėti. Aišku čia šaudymo ar kovų tikrai nerasite, nors psichologiniu atžvilgiu kiekviena serija didelis mūšio laukas, ne tik tarp skirtingų veikėjų, bet Kyouka kovoja ir pati su savimi, bei užgimstančia nauja simpatija.Tiesa šis anime dar įdomus ir tuo, kad parodo aktorių vaidybos ypatumus. Žinoma tai skiriasi nuo realybės, bet istorijos atžvilgiu, tai tikrai ganėtinai įdomu pamatyti. Ką sudomins ši istorija, tai tikrai rekomenduoju perskaityti ir mangą, nes ten tiek nerealių įvykių, kad iki gyvenimo galo pakaks juoko dozės.

Toliau paminit pačią animaciją… Na ir kaip galima ja nesižavėti? Tos emocijos, veidų išraiškos tiesiog žudančios. Dažnai vien žiūrint į veikėjų reiškiamas emocijas jau jauti, kaip kyla lūpų kampučiai. Galbūt kažkam gali užkliūti piešimo stilius, bet dėl pačios istorijos vis tiek rekomenduoju pažiūrėti.

 

 

Dabar apie pačius veikėjus.

Kyouka, žinoma jau patapo mano meile iš pirmo žvilgsnio. O jos įkūnytas personažas ,,Setsuku” užkariavo širdį iki grabo lentos. (Apie ją sužinosite, jei skaitysite mangą.) Mergina tikrai pašėlusi, o drąsos užtektų visam miesteliui. Su tokiu užsispyrimu galėtų ir kalnus nuversti. Labiausiai žavi jos vidiniai demoniukai (gerųjų dvaselių irgi turi, bet bent jau anime, demoniukai totaliai ima viršų). Žinoma iš jos super proto galime nesitikėti, nes vis dėl to jai tik šešiolika, o kur dar mesta mokykla dėl buvusio mylimojo… Žodžiu Kyouka savo pėdsaką palieka kiekvieno širdyje.

Ren Tsuruga ganėtinai įdomi asmenybė. Tiesa su tomis asmenybėm ten irgi nežinia, nes neaišku kuri yra tikroji. Iš esmės toks ganėtinai ramus ir atsidavęs darbui vyrukas. Kuriam patinka Kyouka, nors pats visais būdais mėgina tai paneigti. Niekada neatsisako galimybės per dantį patraukti Kyoukos, dėl ko ši iš pradžių jo tikrai neapkenčia. Na, bet kaip sakoma ,,Nuo neapykantos iki meilės – vienas žingsnis”. Labai apie jį neišsiplėsiu, nes realiai jo visas žavumas atsiskleidžia mangoje.

https://banner2.kisspng.com/20180603/uej/kisspng-skip-beat-kyoko-mogami-ren-tsuruga-anime-manga-5b1441d45bf525.5607238215280542283767.jpg

Apie Šoutarou galėčiau rašyti ir rašyti, koks jis mulkis ir mažvaikis, bei pametęs galvą dėl vienos merginos. Bet pripažįstu faktą, kad abejingų tikrai nepaliks.

 

Apibendrinant, tai jei ieškote linksmos ir romantiškos komedijos, tai šis anime tikrai jums patiks. Dar apie labai daug ką norėčiau čia parašyti, bet jei išsiplėsiu, tai ir romaną parašysiu ir nebereiks net anime žiūrėti. Tad tik viliuosi, kad šia apžvalga jus bent kiek sudominau ir nepagailėsite savo brangaus laiko peržiūrėti šią nuostabią istoriją.

Komentarai